Ексклюзиви
понеділок, 12 квітня 2021 07:00

Гороскоп на 12 квітня: чим порадує день, який розпочнеться з Молодика

Гороскоп на 12 квітня: чим порадує день, який розпочнеться з Молодика
Це найкращий час, аби яскраві особистості могли заявити про себе. Фото: pixabay.com

12 квітня стануть відомими деякі неприємні факти з життя коханих. Зумійте спокійно розібратися в усьому. Не допустіть відчуження. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"12 квітня матимемо Молодик, - говорить астрологиня. – Це найкращий час, аби яскраві особистості могли заявити про себе. Не приховуйте своїх талантів. Не дозволяйте собі бути дріб'язковими. Так недовго втратити дружні чи партнерські стосунки. Частіше посміхайтеся. Навіть якщо вас непокоїть відчуття невдоволеності. Будьте достатньо критичними під час оцінки власних справ. Умійте відмовитися від застарілих технологій".

Овен

Невелика удача дозволить вам поправити фінансові справи. Проблеми з грошима не здаватимуться критичними. Позбавтеся заборгованостей.

Телець

Розпочніть робочий день якомога раніше. Ранкові фінансові домовленості будуть плідними. Не відмовляйтеся від підробітку.

Близнюки

У кишені буде достатня кількість грошей. Підтримати ваші доходи на належному рівні допоможуть колеги. Прислухайтеся до їхніх порад.

Рак

Обставини сприятимуть вашому збагаченню. Проте зароблені гроші ви одержите із затримкою. Не відмовляйте людям у матеріальній підтримці.

Лев

Вечірній похід по крамницях буде вдалим. Можна оформлювати кредит у разі нестачі грошей. Куплені меблі служитимуть довго.

Діва

У нагоді стане ваше критичне ставлення до реклами. Це дозволить вам не витрачати зайвих сум. Шукайте додаткові засоби економії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на середину весни: чим цей час такий особливий для українців

Терези

Кількість грошей у кишені не збільшиться. Проте їх і не бракуватиме. Не відмовляйтеся від зручностей сервісного обслуговування.

Скорпіон

На все необхідне грошей вистачить. Час розпочинати реконструкцію офісного приміщення. Роботи будуть виконані якісно й не коштуватимуть надто дорого.

Стрілець

Частину запланованих справ ви не зможете здійснити через брак коштів. Не варто проводити операції з нерухомістю. Економте.

Козеріг

Ваші фінансові ініціативи будуть підтримані. Очікується надходження грошей. Боржники можуть повернути вам позичену суму.

Водолій

Відмовтеся від проведення великих грошових операцій. День не принесе фінансової удачі. Ви можете багато втратити.

Риби

Нові фінансові пропозиції будуть вигідними для вас. Ваші доходи значно зростуть. Відповідно перегляньте свої плани щодо поліпшення матеріального забезпечення.

Тиждень з 12 по 18 квітня – це час змін та оновлення. Беріться за те, до чого лежать руки і душа.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 12 квітня: чим порадує день, який розпочнеться з Молодика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути