понеділок, 11 січня 2021 07:00

Гороскоп на 11 січня: як повернути у своє життя успіх і гроші

Гороскоп на 11 січня: як повернути у своє життя успіх і гроші
Виграє спритніший і наполегливіший, хто уміє шукати вихід зі скрутної ситуації і не боїться перешкод. Фото: pixabay.com

11 січня – день насичений зустрічами та спілкуванням. Зосередитися і працювати повноцінно після свят зможуть одиниці. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць спадає. Сил і натхнення стає менше, - говорить астрологиня. – Люди будуть менше довіряти обіцяним райдужним перспективам. Віддаватимуть перевагу синиці у руках, ніж журавлю у небі. Цього дня слід подбати про створення доброго фінансового фундаменту на майбутнє. Час розраховувати і накопичувати, а не витрачати. Тим, хто хоче повернути у своє життя успіх і гроші, треба шукати нових партнерів по бізнесу і нові способи просування своїх товарів і бренду до людей. Можливості багатьох підприємців зараз обмежені. Виграє спритніший і наполегливіший, хто уміє шукати вихід зі скрутної ситуації і не боїться перешкод".

Овен

Не позичайте людям грошей. Не здавайте в оренду своєї нерухомості. Матимете надто багато клопоту. Прибуток не покриватиме цього.

Телець

Поверніться до розгляду давніх майнових проблем. На цей раз вихід буде знайдено. Вчасно гасіть заборгованість.

Близнюки

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Вашою неуважністю можуть скористатися інші. Позбавтеся зайвих речей у домі.

Рак

Ви матимете непогані шанси вдало розмістити свій капітал. Мисліть стратегічно. Не витрачайте більшість грошей на задоволення сьогочасних потреб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала тих, хто збагатиться 2021 року

Лев

Надійде лише частина очікуваного прибутку. Для забезпечення необхідних витрат доведеться скористатися заощадженими раніше грошима.

Діва

Офісна техніка працюватиме зі збоями. Не вкладайте кошти в переоснащення робочого обладнання. Так ви можете ввести себе в немалі додаткові витрати.

Терези

Зачекайте із прийняттям рішень щодо використання своїх фінансів. Наприкінці робочого дня ситуація може кардинально змінитися.

Скорпіон

Фінансових проблем не буде. Не залишайте заборгованостей. Сплатіть рахунки у цей день. Не беріть кредитів. Виникнуть проблеми з їхнім погашенням.

Стрілець

Розраховуйте на мінімальний прибуток. Термінові витрати поглинатимуть увесь заробіток. На кишенькові витрати грошей майже не залишиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінімум місця і максимум зручностей: показали вражаюче житло

Козеріг

Загублені речі не повернуться до вас. Знижується ефективність роботи. Відповідно зменшаться прибутки. Поставтеся до цього по-філософськи.

Водолій

Виключно вдалий день. Висувайте найсміливіші фінансові проєкти. Вони даватимуть прибутки. Не дозвольте своїй ліні обікрасти себе.

Риби

Зведіть витрати до мінімуму. Майте гроші в запасі. Рідним може терміново знадобитися фінансова підтримка.

Астрологиня назвала знаки, яким щаститиме цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 січня: як повернути у своє життя успіх і гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути