Ексклюзиви
неділя, 10 січня 2021 02:28

Мінімум місця і максимум зручностей: показали вражаюче житло
11

Розкішний будинок на колесах вражає зручностями
Фото: homedit.com
Розкішний будинок на колесах вражає зручностями
Розкішний будинок на колесах вражає зручностями
Розкішний будинок на колесах вражає зручностями
Розкішний будинок на колесах вражає зручностями

Зручно та з шиком можна обжитися не тільки у величезному будинку. Це можна зробити і в крихітному, але спроектованому з розумом. Особливо такий варіант житла пригодиться любитем подорожувати з комфортом. ДІм на колесах довжиною 37 кв. м, якщо врахувати і виступи по обидві сторони.

Вхід позначений дверима з дерев'яними рамами та скляними панелями. Коли причіп припаркований, спереду прикріплена невелика дерев'яна настил, з невеликим тентом над дверима, що забезпечує невелику площу для насолоди на відкритому повітрі. Усередині будинок виглядає затишно завдяки сосновій підлозі та темній стелі. Водночас він також досить світлий завдяки білим сосновим стінам.

Всередині цього унікального будинку на колесах є все, що необхідно для відпочинку. Там є зручна кухня, простора ванна кімната і дві спальні з великими ліжками.

Кухня має Г-подібну стільницю та обрамлена духовкою та холодильником. Вона зібрана в одну сторону, в ній є автономний газовий балон, повнорозмірний холодильник з нержавіючої сталі, великі шафи, які також забезпечують багато місця для зберігання . Також є невелике вікно на задній стінці над раковиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок творця McDonald's продають за вражаючу суму

Над кухнею розташована одна зі спалень на горищі, до якої можна піднятися по сходах. Ще одна спальня сидить на протилежному кінці, і в цій є вбудована шафа для одягу

Вітальня займає центральну зону із зручним диваном та електричним каміном. Потім є також ванна з туалетом та спальні в мансарді, до яких можна піднятися через сходи для зберігання речей. Їх пов'язує подіум, який виходить на диван у вітальні.

У Перу збудували вражаюче житло. Воно одночасно скромне і шикарне. Фасад простий і зручний. Але от дизайн всередині зручний та благородний.

У власника є дві ділянки, де і стоїть будинок. Його одна сторона виходить на море, друга - на вулицю. Тому там можна і відпочити і не відчувати себе відірваним від цивілізації.

Зараз ви читаєте новину «Мінімум місця і максимум зручностей: показали вражаюче житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути