четвер, 11 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 11 серпня: кому життя подарує особливий шанс

Гороскоп на 11 серпня: кому життя подарує особливий шанс
Вивчайте свій родовід, записуйте спогади старших родичів. Фото: pixabay.com

11 серпня голову переобтяжуватимуть плітки. Важко буде зосередитися на навчанні. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Перша половина дня складатиметься важко, – говорить астрологиня. – Зате по обіді картина докорінно зміниться. Вивчайте свій родовід, записуйте спогади старших родичів. Збирайте фото пращурів для сімейного архіву. Не варто змінювати місце проживання. Тим, хто вирушить за кордон, скоро доведеться повернутися додому. Життя подарує особливий шанс для Левів і Водоліїв, Стрільців і Тельців. Погоджуйтеся на підробіток. За нього гарно заплатять. Можете отримати несподіваний спадок від далеких родичів. Поки що не варто йти до шлюбу та освідчуватися. Насолоджуйтеся холостяцьким життям. Вдалий час для лікування безпліддя".

Овен

Не беріть участі в майнових суперечках. Вони вирішуватимуться не на вашу користь. Бережіть свої речі від пошкодження в публічних місцях.

Телець

Оминайте авантюрні фінансові пропозиції. Зі скрутної ситуації вам допоможе знайти вихід незнайома людина. Придивіться до неї. Вона зацікавить.

Близнюки

Спрямовані на підвищення рівня доходів заходи не виправдають себе. Зусилля виявляться марними. Це день низької продуктивності праці. Проведіть ревізію своїх активів.

Рак

У вашій кишені обмежені ресурси. Господарюйте економно. Позичати велику суму в приватної особи небезпечно. Не набирайтеся боргів.

Лев

У вас позитивний фінансовий баланс. Можна подумати і про поповнення заощаджень. Порадуйте себе обновкою.

Діва

Зробіть бажані покупки у вечірній час. Ранкові переговори з фінансових питань краще перенести. Остерігайтеся шахрайства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курорт-привид – показали пусті пляжі Залізного Порту

Терези

Цей день не принесе суттєвих прибутків. Обмежтеся щоденними витратами. Перевіряйте правильність оформлення гарантійних документів, коли робите покупки.

Скорпіон

Витрати не покриватимуться прибутками. Не варто займатися питаннями купівлі-продажу нерухомості. Вигідних пропозицій не буде.

Стрілець

Протягом дня доведеться вирішувати кілька термінових фінансових питань. Будьте готові до незапланованих витрат. Дійте обережно.

Козеріг

Ваші спроби збільшити свої прибутки не дадуть відчутних результатів. Фінансова ситуація залишатиметься нестабільною. Не позичайте людям гроші.

Водолій

Очікується надходження добрих прибутків. Проте вдало скористатися ними ви не зможете. Зачекайте з витратами.

Риби

День втрачених можливостей. Не хвилюйтеся. Незабаром ситуація кардинально зміниться. А поки що не допускайте переплати за надані послуги.

11 серпня дощі, місцями з грозами, пройдуть найближчої ночі в північних областях, на Волині, Рівненщині, зачеплять Полтавщину й Черкащину. Синоптики розповіли, де триматиметься спека до +40°С.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 серпня: кому життя подарує особливий шанс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути