пʼятниця, 11 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 11 грудня: чим порадує п'ятниця

Гороскоп на 11 грудня: чим порадує п'ятниця
У цей день поступово розв'яжуться складні життєві ситуації. Не прискорюйте розвитку подій. Фото: pixabay.com

11 грудня – напружений день, що принесе чимало переживань. Триває сезон затемнень. Часто траплятимуться помилки через неуважність. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не приймайте рішень спересердя, - каже астролог. – Ви про них пошкодуєте. Будьте обережні з отруйними та їдкими речовинами. Можливі опіки хімічного походження. Різко знижується працездатність. Пильнуйте за кермом. Ситуація на дорогах залишається складною. Настрій буде зіпсовано ще зранку. Дратуватиме безліч дрібниць. Не сперечайтеся з колегами. П'ятниця порадує звістками від родичів і друзів. У когось народяться діти, комусь запропонують нову посаду. Розділіть з ними мить радості та успіху. З'явиться чудова можливість порозумітися з коханими. У цей день поступово розв'яжуться складні життєві ситуації. Не прискорюйте розвитку подій".

Овен

Частина прибутку не потрапить до ваших рук. Стережіться штрафних санкцій. Перевіряйте якість куплених речей.

Телець

Доведеться докласти немалих зусиль для підтримання необхідного прожиткового рівня. Не можна лінуватися. Не позичайте грошей.

Близнюки

Не афішуйте свої наміри. Вашими ідеями можуть скористатися конкуренти. Можливі серйозні фінансові втрати. Зведіть до мінімуму грошові розрахунки.

Рак

Прибутки надходитимуть невеликими сумами. На все необхідне грошей вистачатиме. Не відмовляйте оточуючим у матеріальній підтримці.

Лев

Дратуватиме застій у фінансових справах. Зрушити ситуацію на краще не вдасться. Залишається лише чекати. Не допускайте неконтрольованих витрат.

Діва

Триває напружений фінансовий період. На преміальні годі розраховувати. Втрачені речі не повернуться до вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 7-13 грудня: хто вийде з цього тижня переможцем

Терези

Вагома сума у кишені дозволить вам почувати себе впевнено. Розпорядіться грошима по-хазяйськи. Вирушати за подарунками краще з наступного тижня.

Скорпіон

Справи просуватимуться добре. Очікується надходження грошей. Перевіряйте супровідну документацію під час здійснення торговельних операцій. Помилки обійдуться дорого.

Стрілець

Очікуйте прибутків. Добрий час для укріплення ваших фінансових позицій. Перенесіть похід по крамницях на вихідні.

Козеріг

Не укладайте важливих ділових угод. Вони не будуть вигідними для вас. Брати кредит під заставу не можна. Вчасно погасити його буде важко. Позбудьтеся зайвих речей в домі.

Водолій

Грошей обмаль. Надходження прибутків затримується. Трохи зачекайте. Не час купувати розкішні авто та коштовності. Підготуйте до перевірки фінансову документацію.

Риби

На всі заплановані покупки коштів не вистачатиме. Розділіть витрати між членами родини. Відкриті у цей день підприємства будуть збитковими.

Стало відомо, яким знакам 2021 рік принесе успіх і радість.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 грудня: чим порадує п'ятниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути