четвер, 10 грудня 2020 09:34

Астролог назвала знаки, життя яких покращиться 2021 року

Астролог назвала знаки, життя яких покращиться 2021 року
Добро повертатиметься сторицею. Це вдалий рік для укладання шлюбів. Фото: pixabay.com

2021 рік – час винаходів. Завдяки їм багато хто зможе прославитися і покращити матеріальне становище. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Думайте, творіть, патентуйте і знайомте світ зі своїми креативними ідеями, - говорить астрологиня. – Кожен день вимагатиме від людей бути ще більш ініціативними та цілеспрямованими. Таланитиме правдорубам, а не тим, хто намагається оминати гострі кути".

За словами астрологині, перемогу здобуватимуть впевнені у собі особистості.

"Не можна бути байдужим до долі держави і чужого болю, до прохань і звернень родичів, колег і знайомих, - каже Олена. – Активно включайтеся у всі процеси, які відбуваються навколо вас. Будьте толерантними до чужих релігій і точок зору. Розширюйте свої знання та уміння. Не приховуйте талантів. Діліться досвідом. Розвивайтеся самотужки і не заважайте розвиватися іншим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкість і вирішення проблем: астрологічний прогноз на грудень

Добро повертатиметься сторицею. Це вдалий рік для укладання шлюбів.

"Вони будуватимуться не так на емоціях і пристрасті, як на довірі, - розповідає астрологиня. – Грітиме присутність рідної душі поруч. Щасливчиками цього року стануть Козероги, Водолії і Терези. Їхнє життя суттєво покращиться. Таланитиме Стрільцям і Рибам. Вони відчують стабільність і впевненість у собі. Трохи важче вестиметься Близнюкам і Дівам, бо в цих знаках відбуваються затемнення. В Овнів і Скорпіонів бажання збігатимуться з можливостями. Використайте цей шанс, щоб досягти гарного результату".

10 грудня прислухайтеся до влучних зауважень навколишніх. У цей день люди не кривитимуть душею і говоритимуть правду просто у вічі. Астрологиня попередила, кому готуватися до приємних сюрпризів.

Зараз ви читаєте новину «Астролог назвала знаки, життя яких покращиться 2021 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути