пʼятниця, 01 листопада 2019 07:00

Гороскоп на 1 листопада: назвали знаки, доля яких зміниться на краще

Гороскоп на 1 листопада: назвали знаки, доля яких зміниться на краще
Не поширюйте пліток. Нашкодите і людям, і собі. Фото: astrozodiac.net

1 листопада - день повернення до колись незавершених справ. Не ухиляйтеся від виконання узятих на себе обов'язків. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Говоріть правду. Не поширюйте пліток, - каже астролог. – Нашкодите і людям, і собі. Відкладіть заняття серйозною аналітичною роботою. Буде багато помилок. Пізно ввечері настає час сплеску романтичних почуттів. Не втрачайте голову через кохання. На ранок ви себе за це каратимете. У Дів, Терезів, Стрільців і Водоліїв доля зміниться на краще".

Овен

Не здавайте в оренду своєї нерухомості. Матимете надто багато клопоту. Прибуток не коштуватиме цього. У стосунках із коханими спостерігатиметься романтична нотка. Збережіть її й надалі.

Телець

Прибутковий день. Не варто робити великих закупок. Притримайте гроші в руках. Рідним може терміново знадобитися ваша фінансова підтримка.

Близнюки

Вдалий день. Хоч готівки й небагато матимете на руках. Висувайте найсміливіші фінансові проекти. Згодом вони даватимуть прибутки. Пошуки нового партнера будуть безрезультатними. Присвятіть день заняттю улюбленими справами.

Рак

Вас навряд чи задовольнить п'ятничний заробіток. І проблема тут не лише у неплатоспроможності керівництва. Ви самі пропускатимете можливість заробити додаткову копійку.

Лев

Надійде лише частина очікуваного прибутку. І то пізно ввечері. Для забезпечення необхідних витрат доведеться скористатися заощадженими раніше грошима.

Діва

Збільшаться доходи. Зростуть і ваші щоденні потреби. В результаті загальний баланс залишиться без змін. День насичений зустрічами та спілкуванням. Знайдіть можливість поєднувати бажане й необхідне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві випав сніг

Терези

Спостерігайте за змінами на ринку. Ви можете знайти можливість вдало розпорядитися наявним капіталом. Дійте. Вам допомагатимуть оточуючі.

Скорпіон

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Особливої уваги потребуватимуть діти. Не залишайте без уваги їхні прохань про допомогу.

Стрілець

Матимете непогані шанси вдало розмістити свій капітал. Мисліть стратегічно. Не витрачайте більшість грошей на задоволення сьогочасних потреб. Мрії й реальність не співпадатимуть.

Козеріг

Нові фінансові проблеми виникатимуть через дії ваших партнерів. Вам доведеться сплачувати їхні рахунки. Не створюйте власних заборгованостей. Не беріть кредитів.

Водолій

Ділитися своїми творчими планами з конкурентами не слід. Вони зуміють перехопити ініціативу. Постраждає ваш гаманець. Ризикуєте потрапити у любовний трикутник. Тримайтеся достойно.

Риби

Не змінюйте основного напрямку діяльності. Не допускайте невиправданих витрат. Фінансова ситуація залишається складною. Умійте відмежувати домашні клопоти від проблем на роботі. Не несіть у дім роздратування. Пізніше шкодуватимете про це.

Синоптики здивували прогнозом на перший день листопада.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1 листопада: назвали знаки, доля яких зміниться на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути