Ексклюзиви
вівторок, 06 вересня 2011 17:38

"Голий Ковбой" з Нью-Йорка відмовився балотуватися в президенти США

Найвідоміший персонаж Таймс-сквер в Нью-Йорку вуличний музикант Роберт Берк, відомий більше за псевдонімом "Голий Ковбой", більше не має наміру балотуватися на пост президента США 2012 року, як сповіщав американців раніше. "Я не буду балотуватися в президенти США. Моя кампанія закінчена ", - сказав" Голий Ковбой" РИА Новости.

Головною причиною зміни політичних планів він назвав недолік фінансування.

"Голим у політиці нема чого робити, я переконався в цьому на особистому досвіді. Потрібні брюки з дуже-дуже глибокими кишенями. А без грошей - політики немає", - сказав розчарований ковбой, який невтомно позував перед туристами в центрі площі, званої "перехрестям світу". У будь-яку погоду - і влітку, і взимку він постає у незмінному вбранні - ковбойських чоботях, капелюсі й білих трусах зі своїм вуличним ім'ям.

Про президентські амбіції він заявив восени минулого року, раніше за всіх інших потенційних кандидатів, і на прес-конференції, влаштованій прямо на робочому місці - на Таймс-сквер, жителі міста вперше побачили Берка в діловому костюмі.

У передвиборній промові він обіцяв захищати мову, кордони, культуру й завжди говорити своїм виборцям "тільки голу правду".

"За цей час я встиг пізнати, що таке політика - мене обговорювали, мене хвалили, з мене сміялися, ну, загалом я вже взяв участь у цій підкилимній боротьбі", - запевнив "Голий Ковбой".

Розчарований у політиці вуличний шоумен має намір зареєструвати себе в Книзі рекордів Гіннеса, стверджуючи, що є найбільш фотографованою людиною в світі. В інтерв'ю одному з телеканалів Берк заявив, що збирає за годину до п'яти тисяч доларів від бажаючих "клацнутися" в його обіймах.

Зараз ви читаєте новину «"Голий Ковбой" з Нью-Йорка відмовився балотуватися в президенти США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути