середа, 20 липня 2011 17:12

Голий Ештон Катчер знявся в рекламі серіалу

Актор Ештон Катчер, який змінив Чарлі Шина в серіалі "Дві з половиною людини", разом з іншими героями серіалу знявся оголеним в рекламі нового сезону, який вийде у вересні. Про це повідомляє ABC News.

На рекламному постері актори Ештон Катчер, Джон Крайєр і Ангус Т.Джонс стоять голими за великий табличкою з датою виходу нового сезону і написом "Буде показано все ..." ("All will be revealed ... 09.19.11"). Реклама витримана в стилістиці специфічного "чоловічого" гумору, яким славиться серіал.

Перша серія нового сезону, в якому вже не буде Чарлі Шина, вийде 19 вересня. Поки що залишається невідомим, як саме сценаристи пояснять появу Катчера замість Шина.

Як пише сайт Access Hollywood, нещодавно стали з'являтися повідомлення, що герой Шина, Чарлі Харпер, загине в першій серії в автомобільній катастрофі - його машина впаде з гори. Як уточнює сайт, це можливий натяк на історію, що трапилась з самим Шином: один з його автомобілів був вкрадений і скинутий з одного з пагорбів у Голлівуді.

Хоча серіал "Дві з половиною людини" з участю Шина виходив з 2003 року і користувався великою популярністю, творці ситкому вирішили відмовитися від участі актора в серіалі після гучного скандалу, що стався взимку 2011 року. У січні зйомки серіалу були припинені, коли Шин потрапив до лікарні через зловживання алкоголем і наркотиками. У лютому актор повинен був повернутися до роботи, але розсварився з автором серіалу Чаком Лоррі, після чого був звільнений.

У травні стало відомо, що серіал продовжить виходити на екрани, а місце Чарлі Шина забере голлівудський актор Ештон Катчер. Для 33-річного Катчера участь у ситкомі "Дві з половиною людини" стане першою великою роллю у телесеріалі.

Зараз ви читаєте новину «Голий Ештон Катчер знявся в рекламі серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути