пʼятниця, 02 жовтня 2009 12:28

Голубченко розповів, за яких умов почнеться опалювальний сезон

Голубченко розповів, за яких умов почнеться опалювальний сезон

Перший заступник мера Анатолій Голубченко заявляє, що опалювальний сезон у столиці може початися раніше, якщо стане зовсім холодно, або про це попросить керівництво лікарень, шкіл чи дитсадків.

Про це він заявив у п"ятницю, повідомляє прес-служба КМДА.

За словами Голубченка, заходи з підготовки житлового фонду, систем гарячого та холодного водопостачання, електросистем, ремонту під"їздів, промивки центрального опалення, герметизації інженерних вводів, ремонту покрівель та фасадів будинків столиці перебувають на стадії завершення.

"Офіційна дата початку опалювального сезону - 15 жовтня. Згідно з діючими нормами, підставою для пуску систем опалення у житловому секторі є зниження середньодобової температури до 8 градусів тепла. Тепло в медичні та освітні установи міста подається за заявками їх керівництва", - підкреслив Голубченко.

За його словами, станом на 28 вересня із 10 тисяч 502 будинків оформлено паспортів готовності на 10 тисяч 170 (93%) будинків, заповнено внутрішньобудинкові системи центрального опалення спеціально приготованою водою 10 тисяч 449 будинків (93%), обстежено 9 тисяч 569 житлових будинків (91,9%) для отримання актів готовності систем теплопостачання.

Також, районні адміністрації склали графіки обстеження систем теплопостачання, які погоджені з АК "Київенерго" і ЗАТ "ЕК "Дартеплоцентраль" та графіки заповнення внутрішньобудинкових систем опалення житлових будинків мережною водою.

У прес-службі КМДА нагадали, що на виконання робіт з ремонту зовнішніх та внутрішніх мереж, покрівель, фасадів, бойлерних, теплопунктів закладів охорони здоров"я з міського бюджету виділено 3 мільйони гривень.

Підготовка закладів освіти ведеться за кошти районних бюджетів.

За інформацією "Сегодня", Голубченко повідомляв, що тепло в столиці включать в наступну середу, тобто 7 жовтня.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Голубченко розповів, за яких умов почнеться опалювальний сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути