пʼятниця, 23 жовтня 2009 13:12

Голубченко розповів, коли кияни дочекаються знижених тарифів

Голубченко розповів, коли  кияни дочекаються знижених тарифів

Перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко запевняє, що знижені до рівня, що діяв до 1 червня ц. р., тарифи на оплату послуг за теплопостачання та гарячу воду почнуть діяти з 1 листопада 2009 року.

Про це А. Голубченко заявив сьогодні перед початком засідання розширеної колегії КМДА.

Він порівняв з терактом новину, яка пройшлась вчора в ЗМІ, про те, що знижені тарифи на ЖКП в Києві буде впроваджено в дію лише з 1 січня наступного року.

"Зараз мусується, начебто якийсь теракт пройшов в Києві... Ніхто не бачив розпорядження про зниження тарифів з 1 листопада, а натомість на сайті вивішена інформація про тарифи, які будуть започатковані з 1 січня 2010 р.", - сказав А.Голубченко.

Він повідомив, що вже підписані розпорядження про те, що в листопаді-грудні, як обіцяв мер Києва Леонід Черновецький, тарифи на тепло і гарячу воду буде знижено до рівня, який був до літа цього року. Однак він зазначив, що ці документи видано з порушенням процедур.

Вже підписані розпорядження найближчими днями будуть надруковані в газеті "Хрещатик" і почнуть діяти з 1 листопада.

13 жовтня прем`єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що уряд домовився з мерією Києва про впровадження з 1 листопада старих тарифів на тепло і гарячу воду.

Для порівняння, зараз вартість послуги за гаряче водопостачання і водовідведення при наявності лічильника становить 13 грн. за 1 кубометр, без засобу обліку – 45,52 грн. за 1 особу.

Тариф на холодну воду і водовідведення з 1 січня передбачено залишити на існуючому рівні, тобто 15,78 грн. на 1 особу без наявності засобів обліку та 2,87 грн. – з засобом обліку.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Голубченко розповів, коли кияни дочекаються знижених тарифів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути