понеділок, 20 серпня 2007 11:25

Головний в Україні злодій в законі відлетів до Москви

Газеті "Коммерсант-Украина" стало відомо про те, що у п`ятницю з країни виїхав злодій в законі Антімос Кухілава.

Про це Ъ повідомив заступник начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю (ГУБОП) МВС Володимир Міщенков.

Нагадаємо, за даними видання, минулого року під час чергового зібрання злодіїв в Росії Кухілаві дали повноваження "смотрящего" за всією Україною.

За словами Міщенкова, вимушеному від`їзду Антімоса Кухілави передувало викриття співробітниками УБОПА каналу незаконної видачі українських паспортів. Заступник начальника ГУБОПА повідомив Ъ, що в даний час порушена і розслідується кримінальна справа щодо екс-начальника паспортної служби одного з районів Київської області.

Слідство вважає, що підозрюваний міг незаконно видати 115 посвідчень особи різним замовникам, у тому числі і кавказьким кримінальним авторитетам. Серед інших, паспорт громадянина України був виданий і Антімосу Кухілаві. З часом той легалізував громадянство (за даними джерела Ъ, "смотрящий" оформив втрату незаконно одержаного документа і, заручившись підтримкою суду, оформив другий - вже легальний).

Після порушення вказаної кримінальної справи співробітники УБОПА розшукали Антімоса Кухілаву в Миколаєві і запросили для дачі свідчень. Зустріч відбулася у п`ятницю. Джерело в правоохоронних органах повідомило Ъ, що із злодієм в законі "дуже серйозно поговорили", після чого він того ж дня узяв квиток на літак до Москви.

Зараз ви читаєте новину «Головний в Україні злодій в законі відлетів до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути