пʼятниця, 02 листопада 2007 08:23

Голова Рескомзему АРК критикує силовиків за мляву взаємодію

Голова Республіканського комітету із земельних ресурсів АРК Микола Голубєв вважає, що силові структури недостатньо співробітничають з Рескомземом у питанні боротьби з самовільним захопленням земель на півострові, і закликає силовиків активізувати цю боротьбу.

Голубєв повідомив журналістів, що "мляво ведеться робота органами МВС". "Виключно всі самозахвати зареєстровано. Рішення щодо самозахватів не приймалися, хоча вийшов закон, як з ними боротися", - зазначив голова Республіканського комітету із земельних ресурсів.

"Ми, можливо, одними з перших одержуємо інформацію, що самозахват буде там чи там. Ми інформуємо і органи МВС, і прокуратуру, і СБУ, тому що рішення треба ухвалювати щодо самозахватів, якщо вони прогнозовані, миттєво. Пізніше, якщо вже є самозахват, питання треба вирішувати чи то мирним шляхом, чи то законним шляхом. Але коли переступаємо межу, як на Балаклавській (на вулиці Балаклавській в Сімферополі в січні цього року, а також учора сталися сутички через землю), - це викликає силове протистояння, яке приводить до трагічних наслідків", - заявив Голубєв.

Він наголосив, що Рескомзем працює не "за кольором прапору, не за політичним забарвленням", і закликав силові структури допомагати йому в наведенні порядку.

При цьому Голубєв додав, що за останні декілька місяців у Криму не відбулося нових захоплень землі.

Нагадаємо, за даними Рескомзема АРК, в Криму самовільно захоплено 15 тис. га землі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Голова Рескомзему АРК критикує силовиків за мляву взаємодію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути