середа, 22 липня 2015 12:57

Голос Альфа та Гомера з "Сімпсонів" розповів про утеплення будинків

Голос Альфа та Гомера з "Сімпсонів" розповів про утеплення будинків

Екологи створили мультфільм, який розповідає про те, як об'єднавшись у ОСББ, українці можуть утеплити багатоквартирні будинки та економити кошти на теплопостачанні, повідомляє galka.if.ua.

Трихвилинний ролик "Утеплення будинку" виготовили аніматори з SamKlepav Studio на замовлення Національного екологічного центру України(НЕЦУ). Озвучив мультфільм диктор Микола Малуха, голосом якого розмовляв український Альф та Гомер у серіалі "Сімпсони".

Як зазначають у НЕЦУ, анімований ролик у метафоричній формі - неутеплений багатоквартирний будинок порівнюється із хворою людиною, яка чихає, має незадовільну температуру та жахливий вигляд, - найкраще роз'яснить українцям важливість та необхідність енергозбереження. Встановлення теплолічильника та погодного регулятора, який навчить опалювальну систему реагувати на зміни зовнішньої температури, утеплення фасадів, даху та підвалу, заміна або реконструкція вікон може скоротити споживання енергії у багатоповерхівці більш ніж на 50%, запевняє експерт НЕЦУ з енергозбереження Анна Шумейко.

Еколог наголошує, що необхідно лише захотіти змінити щось у власному будинку та об'єднатися з такими ж ініціативними мешканцями задля забезпечення ліпшого рівня комфорту та заощадження сімейних коштів.

Зараз ви читаєте новину «Голос Альфа та Гомера з "Сімпсонів" розповів про утеплення будинків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути