вівторок, 11 березня 2008 10:02

Главу СБУ обікрали у найкрутішому київському готелі Hyatt Regency

Главу СБУ обікрали у найкрутішому київському готелі Hyatt Regency
У голови СБУ минулі свята видалися невдалими - у нього нібито вкрали гаманець. Та не де-небудь, а в одному з найкрутіших столичних готелів - HyattRegency, який розташований в самому центрі Києва на Софійській площі. 

Вранці 8 березня Валентин Наливайченко з дружиною і сином приїхали у фітнес-центр готелю. Глава СБУ вирішив скупатися в басейні і відправився в роздягальню, де разом з ним були ще два гостя з Росії. А повернувшись після плавання, виявив пропажу портмоне. При цьому його шафка для особистих речей залишилася цілою і неушкодженлю. Втім, не виключено, що сам Наливайченко не поклав портмоне в шафку.

- Швидше за все, глава Служби безпеки упустив гаманець, коли переодягався, - говорить джерело в правоохоронних органах, - а хтось його підібрав.

Так чи ні, але, за неперевіреними даними, Валентин Наливайченко відразу подзвонив начальникові ГУ МВС в Києві Віталію Яремі. А той нібито відправив на місце події відразу дві оперативно-розшукові групи - в цілому до 10 осіб.

Проте міліціонерам в елітному готелі були не раді. Близько двох годин вони стояли на вулиці і марно намагалися довести охороні, що прибули по виклику. Очевидно, в цей час службовці HyattRegency намагалися зв"язатися з керівництвом, щоб отримати розпорядження про те, пускати міліцію або не пускати.

- Врешті-решт оперативники зайшли в готель, - розповідає свідок події, який не побажав назвати своє ім"я. - З"ясувалося, що в гаманці лежали 400 доларів США, дві банківські картки і водійські права.

Оператора готелю HyattRegency Тамара Олехіна сказала, що нічого не знає про зникнення портмоне. А назвати телефони керівництва готелю дівчина відмовилася, посилаючись на службову етику, пише КП в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Главу СБУ обікрали у найкрутішому київському готелі Hyatt Regency». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути