Ексклюзиви
середа, 04 жовтня 2006 19:25

Глава Міноборони Грузії відправив Путіну ґрону винограду

Міністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі запакував сьогодні в пакети дві ґрони винограду і відправив їх до Кремля та головному санітарному лікареві Росії Геннадієві Онищенко через компанію експрес-доставки DHL.

- Відправлення посилок по DHL ще не припинене, одна ґрона - для Кремля, інша - для Онищенко, - сказав він журналістам.

- Головне, щоб вони не забули смак грузинського винограду, що містить вуглеводи, йод і танін, - сказав міністр оборони, пояснивши, що дефіцит цих речовин "викликає у людині погані емоції, напевно, цим і були обумовлені введені проти країни санкції".

При цьому міністр оборони Грузії висловив упевненість в тому, що ніякі санкції не зможуть перешкодити переказу грошей в країну з РФ.

- Гроші завжди знайдуть свій шлях, це характерно для нашого життя. Отже, ніякий Путін і ніякі Онищенки не зможуть цього змінити, - сказав Окруашвілі журналістам в Гурджаані.

Як повідомлялося, раніше Росія ввела заборону на ввезення грузинських вин, після чого Президент Грузії Михайло Саакашвілі призначив Окруашвілі відповідальним за пошук нових ринків збуту для грузинських вин, назвавши його "генералом збирання врожаю винограду".

Кілька днів тому політичне протистояння між двома країнами загострилося. Внаслідок арешту в Грузії російських офіцерів, з боку Москви були введені санкції. Зокрема, "Пошта Росії" припинила поштове сполучення з Грузією, а також обмін поштовими переказами. Крім того, Мінтранс РФ припинив залізничне, морське, авіаційне і автомобільне сполучення з Грузією. Термін дії даних заходів в даний час не обговорюється, відзначили в Мінтрансі Росії, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Глава Міноборони Грузії відправив Путіну ґрону винограду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути