пʼятниця, 05 липня 2019 13:10

Гладковський керуватиме корпорацією "Богдан"

Гладковський керуватиме корпорацією "Богдан"
Гладковський фігурував у справі про розкрадання в Укроборонпромі. Фото: rbc.ua

Колишній перший заступник секретаря РНБО та фігурант справи про розкрадання в Укроборонпромі Олег Гладковський керуватиме корпорацією "Богдан".

"Гладковський після майже 5 років на держслужбі знову повернувся до керівництва корпорацією, засновником і кінцевим бенефіціаром якої він є. Буде курувати роботу імпортерських і дилерських підприємств, відповідати за стратегію автомобільних заводів у Луцьку та Черкасах", - розповів прес-секретар корпорації Сергій Красуля, пише "Інтерфакс-Україна"

Корпорацію "Богдан" створили у лютому 2005-го для виробництва транспортних засобів усіх типів. У рамках виконання інвестиційної програми побудували автомобільні заводи в Черкасах потужністю 120-150 тис. легкових автомобілів і Луцьку потужністю 6 тис. автобусів і тролейбусів на рік. 2014-го завод в Черкасах перепрофільований на випуск військової техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У штабі Порошенка назвали тему Гладковського "пережованим питанням"

2019-го до корпорації, крім 2-х заводів, входить імпортерський бізнес з автобрендів Hyundai, Haval, Great Wall, JAC, дилерський бізнес "Богдан-Автохолдинг" із торгово-сервісними підприємствами в усіх регіонах України.

4 березня п'ятий президент Порошенко звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони. Той нібито отримував відкат від постачання комлектуючих для літаків за завищеними цінами. Про це повідомляють журналісти "Наші гроші з Денисом Бігусом" у розслідуванні про розкрадання в оборонці.

Зараз ви читаєте новину «Гладковський керуватиме корпорацією "Богдан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути