вівторок, 10 липня 2007 10:40

Герман для Януковича вишила хрестиком сорочку

У понеділок прем`єр-міністрові Віктору Януковичу виповнилося 57 років. Свій день народження глава уряду відзначив у Барселоні, де проходить курс реабілітації після операції на коліні.

За словами радника прем`єра Ганни Герман, до Віктора Федоровича більшість соратників не полетіли і готуються привітати його вже після повернення до України. Сама ж Ганна Герман каже, що самостійно вишила в подарунок Януковичу сорочку: "Вишивала хрестиком, дуже довго, в ній спробувала об`єднати елементи орнаменту Східної і Західної України", — говорить Герман.

Глава київської організації Партії регіонів Василь Горбаль сказав, що приготував в подарунок прем`єру картину: "Я купив її на одному аукціоні. Це картина була написана ще в 1969 році українським художником Іваном Дзюбаном, називається "Мій рідний край", і на ній зображений донецький пейзаж. Думаю, Віктор Федорович повісить її в Кабміні, вона чимала, десь півтора на півтора метри, такий собі офісний варіант".

Друг сім`ї Януковича артист Ян Табачник розповів, що подарує прем`єру медальйон зі срібла і золота: "Це дуже красивий медальйон, на ньому написано "Душу — Богові, честь — нікому". Робили його за моїм спецзамовленням".

Загальний подарунок від усієї партії довірили вибирати Раїсі Богатирьовій, минулого року вона вибрала в подарунок лідерові партії старовинну ікону. Іконами задаровують прем`єра і "регіонали" Тарас Чорновіл і Юрій Болдирєв.

Зокрема, останній сказав: "Ми разом з Архієпископом Львівським і Галицьким Августином вибрали в подарунок прем`єру, як людині віруючій, предмет духовного змісту", проте що це за предмет, Болдирєв сказати не захотів.

Крім того, 9 липня, в день народження прем`єра, була опублікована його друга книга "...І рік у владі" (перша книга називалася "Рік в опозиції"). Офіційно у продажу вона з`явиться 4 серпня, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Герман для Януковича вишила хрестиком сорочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути