вівторок, 30 травня 2017 03:43

Геращенко пояснила, як сайти бойовиків шкодять Україні

Геращенко пояснила, як сайти бойовиків шкодять Україні
Співголова Міжпарламентської ради Україна - НАТО Ірина Геращенко радить заблокувати сайти ОРДЛО. Фото: ВР

Після російських соціальних мереж потрібно заблокувати всі сайти бойовиків ОРДЛО. Про це заявила представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи і віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

"Наступний етап - заблокувати всі сайти ОРДЛО як такі, що порушують українське законодавство, сіють міжнаціональну ворожнечу, виступають проти територіальної цілісності і суверенітету України", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям заблокують доступ до російських соціальних мереж

Про це Геращенко написала після заяви президента Франції Еммануеля Макрона про те, що російські ЗМІ - Russia Today і Sputnik - це органи пропаганди.

"Примітно, що французьким журналістам, громадським організаціям, генсеку РЄ Янгланду, Amnesty International не прийшло в голову робити заяви про наступ на свободу словами. Тому що всі ці раші тудей мають до свободи слова дуже сумнівне відношення. А чому ж тоді такий ґвалт з приводу інтернет-сестричок раши тудей, всіх цих рашиоднокласників і вконтакті?" - зазначила вона.

Геращенко додала, що заяви Макрона - "чудовий аргумент для всіх європейських чиновників та структур, які роблять вигляд, що не розуміють причин і наслідків гібридної війни та інформаційної складової цієї війни РФ проти всього цивілізованого світу".

Президент Франції Еммануель Макрон, відповідаючи на питання російських журналістів про те, чому співробітникам російських ЗМІ Russia Today і "Супутник" відмовили в доступі до його виборчого штабу під час передвиборчої кампанії, він сказав, що ці ЗМІ ведуть себе як "пропагандистські агентства".

Зараз ви читаєте новину «Геращенко пояснила, як сайти бойовиків шкодять Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути