Ексклюзиви
неділя, 30 грудня 2007 12:47

Генсек ООН здивував журналістів своїми гумористичними куплетами

Генсек ООН Пан Гі Мун виконав журналістам, акредитованим при ООН, новорічні гумористичні куплети власного авторства, щоб спростувати хоч раз на рік імідж нехаризматичного і неяскравого на слово політика.

"Я знаю, що журналісти знаходять нудною мою манеру спілкування і навіть прозвали мене "дерев"яним". Але це не так", - заявив генсек на щорічному балу преси, перш ніж "запалити" публіку ООНІВСЬКИМИ куплетами на мотив різдвяної пісні Санта-Клауса.

Куплети від ООНІВСЬКОГО "дідуся Морозу" у виконання Пан Гі Муна вже стають традицією в штаб-квартирі Організації. Як мінімум раз на рік південнокорейський дипломат блищить епіграмами, жартами і метафорами, додаючи в блокнот журналістів своє чергове прізвисько.

Минулого року він повідомив, що за його обтічну манеру спілкування корейські журналісти звали його "слизький вугор", а з появою в ООН, його прозвали "тефлоном".

"Ну, що, я все ще дерев"яний?!", - хитро підморгнув Пан Гі Мун, коли після його куплетів утихнув сміх в залі.

Напередодні нового року генсек підвів підсумок свого першого рік правління Організацією і з"ясував, що третину його він провів у дорозі.

"Я пролетів 125 тисяч миль під час 57 офіційних візитів в 39 країн на шести континентах. У мене було більше 300 двосторонніх урядових зустрічей (плюс ще 130 на Генеральній асамблеї). Загалом я провів 132 дні в дорозі", - повідомив Пан Гі Мун в заяві для преси, РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Генсек ООН здивував журналістів своїми гумористичними куплетами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути