Ексклюзиви
вівторок, 31 жовтня 2006 11:29

Гендиректор структури "Шереметьево" купував браковані запчастини для літаків

Генеральна прокуратура Росії оголосила про арешт Олексія Сурікова гендиректора структури "Шереметьево", яка купувала браковані запчастини для літаків. Раніше звинувачення були висунуті інженерові ЗАТ "СБ-120 Шереметьево" Віктору Гамаюнову.

Тепер Генпрокуратура дійшла висновку, що закупівля бракованих запчастин для літаків проводилася не без відома гендиректора цієї структури.

Справа про неякісні запчастини стала розкручуватися після катастрофи Ту-154 авіакомпанії "Пулково" під Донецьком. Тоді загинуло159 людей.

За даними прокуратури, Гамаюнов шахрайським шляхом намагався реалізувати авіаційні прилади з простроченими термінами експлуатації. При цьому до технічних паспортів були внесені помилкові відомості про доопрацювання авіаційних блоків. У затриманого було вилучено 40 печаток і штампів із заводів-виробників, представництв замовників, відділів технічного контролю. За даним фактом порушено кримінальні справи. Тепер на підставі цих даних, висунуті звинувачення і Сурікову, повідомляє NEWSru.com.


Зараз ви читаєте новину «Гендиректор структури "Шереметьево" купував браковані запчастини для літаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути