понеділок, 19 жовтня 2009 08:26

Гендиректор "Артеку" потрапив до лікарні

Гендиректор "Артеку" потрапив до лікарні
Прес-служба Міжнародного дитячого центру "Артек"  повідомила, що генерального директора Бориса Новожилова щойно забрала карета "швидкої допомоги" в Києві.

До якої лікарні його госпіталізовано, прес-служба не уточинила.

"За останні три роки Новожилов переніс один інфаркт та два гострі серцеві напади", - зазначили у прес-службі МДЦ "Артек" .

13 жовтня народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив про факти розбещення неповнолітніх в "Артеку".

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко 14 жовтня заявляв, що ще в квітні цього року у справі про розбещення двох неповнолітніх дітей, які відпочивали в "Артеку" , висунуто звинувачення і затримано батька цих дітей, а троє працівників дитячого центру проходять у справі як свідки.

За словами Луценка, встановлено, що батько цих дітей, який працював журналістом, розлучився з дружиною, проте вона іноді дозволяла йому брати їх з собою на відпочинок, зокрема до "Артеку" . Як зазначив Луценко, постраждалі діти свого часу були усиновлені подружжям.

Також встановлено, що постраждалих дітей, які перебували в "Артеку" , вивозили на приватну квартиру, де батько та інші, не встановлені поки що особи, здійснювали з ними дії, які кваліфікуються як розбещення.

У свою чергу, генеральний директор МДЦ "Артек" Новожилов 15 жовтня категорично заявив про неприпустимість пов"язування території центру та його співробітників до фактів насильства над дітьми, і наголосив, що його співробітники захищатимуть свою честь і гідність у суді.

16 жовтня прес-секретар Новожилова Людмила Лозова повідомила ЗМІ, що у Києві проходить обшук двох квартир родичів гендиректора "Артеку" .

Вона висловила думку, що прихід з обшуком означає переведення Новожилов зі статусу свідка у статус обвинуваченого у гучній справі про нібито розбещення дітей.

Начальник Департаменту зв"язків з громадськістю МВС України Інна Кісіль на це повідомила, що Новожилов у кримінальній справі про розбещення неповнолітніх на даний час не має будь-якого процесуального статусу, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гендиректор "Артеку" потрапив до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути