середа, 16 квітня 2008 14:37

Галкіна підозрюють у фінансових махінаціях на півмільйона доларів

Гуморист не повертає гроші, узяті у організаторів його гастролей в Німеччині. За словами організаторів, отримавши передоплату в півмільйона, Галкін не хоче віддавати суму за невідпрацьовані концерти.

Улюбленець публіки російський гуморист Максим Галкін, який цілодобово не сходить з телеекранів, не повертає гроші, узяті у організаторів його гастролей по Німеччині. Сума боргу величезна - 550 000 доларів!

Грандіозний скандал, пов"язаний із закордонними гастролями Максима, вибухнув в кінці минулого тижня. Як вдалося дізнатися "Твоєму ДНЮ", заповзятливий артист, узявши передоплату, не з"явився минулої п"ятниці в Мангеймі, де був призначений перший з двадцяти концертів. Услід за Мангеймом відмінилися виступи популярного пародиста і в інших містах.

Офіційні представники гумориста повідомили, що тур зірвався через відсутність у Галкіна робочої візи.

Але організатори гастролей в Німеччині розвіяли міф про історію з візами.

"Це повна брехня! Ми надали всі необхідні документи, - говорить Віктор Шульман, організатор гастролей гумориста. - Максим чудово уміє читати по-німецьки, і він бачив напис, що підтверджує, що у нього є право працювати в Німеччині. Машини, готелі, зали - все готово для виступів артиста. Якщо він приїде, то може виступати. Але він цього не робить."

Конфлікт виник всього за пару днів до першого концерту. Природно, відміняти виступи було вже пізно. Німецькі шанувальники таланту пародиста просто в паніці. Ніхто не знає, що тепер робити з квитками. Чи повернуть за них гроші, чи ж концерти будуть перенесені?

"Продано близько 20 000 квитків, - розповідає Шульман. - Такої реклами, яка була у цього туру, Німеччина не бачила давно. Максим отримав від мене 550 000 доларів передоплати - частину грошей, виручених від продажу квитків. Це найбільший гонорар для російського артиста за останній час. Квитки на концерти були найдорожчими. Ціна доходила до 85 євро (зазвичай - не більше 50). Тепер же тисячі прихильників Галкіна не можуть ні повернути гроша, ні обміняти квитки."

За словами Віктора Шульмана, такого скандалу шоу-бізнес ще не знав. Дії Галкіна більше схожі на дії шахрая, чим артиста, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Галкіна підозрюють у фінансових махінаціях на півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути