пʼятниця, 25 червня 2021 20:44

Фукс вважає Зеленського дуже довірливим і буде з ним судитися

Фукс вважає Зеленського дуже довірливим і буде з ним судитися
Фото: УП

Павло Фукс вважає, що його незаконно включили до списку санкцій РНБО нібито через російського громадянства. Тому він буде судитися з державою.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Страна".

Зокрема, Фукс вважає, що його включили під санкції Радбезу через те, що, "за версією секретаря РНБО Олексія Данілова, він має російське громадянство".

Крім того, Фукс впевнений, що Данилов дезінформує президента Володимира Зеленського.

"Уявіть, він приніс доповідь і сказав: "Так і так, а у Фукса російське громадянство". Потім президент, швидше за все, уточнив, чи точна ця інформація? А Данілов на блакитному оці відрапортував: "Точно, 100%! Мені Бродський сказав". "Ну, давайте, раз точно", - сказав президент. Так я собі уявляю цю систему прийняття рішень. Данілов ввів в оману президента, а Данілова заплутав Михайло Бродський", - сказав Фукс.

Водночас він вирішив судитися через те, що потрапив під санкції РНБО.

"Мої юристи стрибають до стелі. Кажуть, що вони навіть не розраховували на таку удачу, що Данілов зможе не проаналізувати ситуацію і дати мені можливість виграти в суді. Тому що його документи незрозуміло звідки він взяв, а у мене документи з офіційних сайтів МВС РФ. Мої юристи в Москві витягають з держструктур звідти всі матеріали і надають тут. Тому я чесно не розумію, на що вони розраховують, на якийсь хайп або свавілля", - заявив в інтерв'ю Фукс.

Нагадаємо, 18 червня Рада національної безпеки і оборони України ввів санкції стосовно бізнесмена Павла Фукса, який має російське походження, але за часів президентства Петра Порошенка отримав громадянство України. Водночас експерти вже заявили, що санкції РНБО щодо Фукса вплинуть на вибори мера Харкова.

Зараз ви читаєте новину «Фукс вважає Зеленського дуже довірливим і буде з ним судитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути