пʼятниця, 23 травня 2008 15:14

Французька порноакторка показала свої геніталії в Каннах (ФОТО)

Відбулася прем"єра фільму французького режисера Філіпа Гарреля. На екранізацію картини були запрошені безліч зірок. Але їх появу затьмарила своєю витівкою французька порноакторкаСтарлет Жасмін Лафайет. Коли зірка проходила червоною доріжкою в Канський палац фестивалів, вона під час позування фоторепортерам показала свої геніталії. Але її витівка в жодному разі не затьмарила прем"єру фільму.

Режисера Філіпа Гарреля у нас мало хто знає. А у Франції він відомий всім кінематографістам. Широка публіка його теж не дуже знає. Гаррель вважається найбільш андерграундним французьким режисером, у нього близько 20 повнометражних фільмів і багато призів. Зокрема, три призи Венеціанського фестивалю.

Перший фільм він зняв в сімнадцять років, і вже через два роки продюсером його першого повнометражного фільму став Жан-Люк Годар. Все життя вони були сателітами - Годар і Гаррель, навіть книжки разом писали. У Філіпа є різні фільми: є класичні, але більшість - експериментальні. Наприклад, він зняв трилогію, в якій кожен фільм знімався під різними видами наркотиків, - це було зроблено свідомо, він не був наркоманом. І не став ним, у нього вистачило сили волі вийти з цього. Йому зараз 55 років, у нього сім"я, дитина.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Французька порноакторка показала свої геніталії в Каннах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути