середа, 13 лютого 2008 10:33

Філіппінці готуються до Дня закоханих синхронними поцілунками (ФОТО)

Напередодні Дня святого Валентина на Філіппінах, єдиній в Південно-Східній Азії країні, де переважає християнство, пройшов щорічний фестиваль поцілунків Lovapalooza.

Сотні закоханих філіппінців одночасно цілувалися у місті Тагуіг, розташованому поблизу столиці Маніли. За задумом організаторів, пари повинні починати цілуватися рівно опівночі під романтичну музику, залпи феєрверків і під дощ з кольорових конфетті у формі сердечок.

Після поцілунків задоволені закохані з головою поринули у святкування Дня святого Валентина.

Фестиваль поцілунків проходить на Філіппінах починаючи з 2004 року і з кожним роком привертає все більше учасників. Вперше його організували, щоб побити рекорд Книги Гіннеса. Але ідея так сподобалося, що захід вирішили зробити традиційним. Адже фестиваль поцілунків - це найкращий спосіб розповісти всьому світу про своє кохання.

Для того, щоб потрапити до Книги рекордів Гіннеса пари мусили цілувалися упродовж 10 секунд. Втім, більшість продовжувалися робити це й після того, як рекорд зафіксували.

Серед рекордсменів і зовсім молоді, і літні люди. Були тут і ті, хто взагалі соромиться прилюдно цілуватися, однак зробили це заради своєї країни. Напередодні дня Святого Валентина рекорди з масових поцілунків стають популярним змаганням.

Зараз філіппінцям належить світовий рекорд з кількості пар, що одночасно цілувалися: 14 лютого 2007 році в столиці країни Манілі у синхронному поцілунку одночасно злилися понад 6 124 пар (колишній рекорд був встановлений в Угорщині - 5 875 пар, і протримався з 2005 року).

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Філіппінці готуються до Дня закоханих синхронними поцілунками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути