Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2008 09:09

Філіп Кіркоров став народним артистом Росії

Філіп Кіркоров став народним артистом Росії
 Філіп Кіркоров став народним артистом Російської Федерації. Відповідний указ підписав Володимир Путін. До цього співак уже був заслуженим артистом Росії і народним артистом Чеченської республіки і Інгушетії

Сам Філіп Бедросович, коментуючи отримане звання, заявив: "Природно, я дуже радий. Мені приємно, що моя робота відмічена, що мене люблять і цінують у  моїй державі. Я завжди говорив, що Філіп Кіркоров - людина з болгарським прізвищем і російською душею". Також співак заявив, що хотів би розділити свою радість з прихильниками. "Спасибі вам, без вас не було б мене", - додав він.

Кіркоров  дізнався про те, що тепер він народний артист, знаходячись у компанії друзів і знайомих. "Мені дуже приємно, що зі мною були колеги і друзі, які розділили цю радість, - заявляє Кіркоров . - Я точно бачив, що Микола Басков  абсолютно щиро радіє за мене у цю хвилину".

"Мені подзвонили з адміністрації президента і сказали про те, що Володимир Володимирович підписав указ про моє нагородження. Звичайно, я не чекав подібного. Як такого взагалі можна чекати? Сподіватися - так, але чекати... Я був дуже здивований, природно, приємно - це найкращий подарунок до дня народження, який я колись отримував", - зізнався співак, який відсвяткує свій 41-й день народження 30 квітня.

Кіркоров  сказав, що запрошення на отримання звання йому ще не приходило, тому що, наскільки йому відомо "це відбувається пізніше". "Зараз немає часу відзначати, я дуже зайнятий підготовкою свого туру по Америці і Канаді, який почнеться наприкінці березня. Та й відзначати таку подію, напевно, не скромно. Я відзначу цю грандіозну подію на моїх сольних концертах у  Москві, які пройдуть з 15 по 30 квітня. Саме там я зможу розділити цю радість з своїми прихильниками", - повідомив Кіркоров .

Співак відзначив, що вже поділився приємною новиною з своїм батьком Бедросом Кіркоровим. "Він привітав мене, сказав, що я молодець", - сказав Кіркоров , повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров став народним артистом Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути