четвер, 16 квітня 2020 17:34

Філармонія перед Великоднем транслює концерти онлайн

Філармонія перед Великоднем транслює концерти онлайн
Львівська філармонія у Страсний тиждень презентує онлайн-події. Фото: адміністрація

У період карантину Львівська національна філармонія пропонує глядачам і слухачам чимало онлайн-подій та різноманітних активностей.

Упродовж тижня філармонія знайомить шанувальників з українською, світовою класикою та сучасною музикою. На офіційних сторінках регулярно публікують архівні відео- та авдіозаписи виконань композицій українських митців. Їх можна переглянути на сайті, у Facebook та на Youtube-каналі (https://bit.ly/2XqhniI).

Музиканти оркестрів філармонії розповідають, як проводять карантин, а також із дому діляться з шанувальниками музичними творами. Їх можна переглянути на Facebook- та Instagram-сторінках філармонії за хештегами: #homemusicchallenge #культуравдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українська культура потребує якісної промоції" - Галицьке музичне товариство поновило діяльність

Чотири рази на тиждень (з четверга по неділю) із вікон Львівської спілки композиторів відбуваються трансляції авдіозаписів у виконанні музикантів та колективів Львівської національної філармонії на вулицю Чайковського. Цей проєкт отримав назву "Звучання філармонії". Паралельно відбуватиметься онлайн-трансляція фрагментів цих композицій, а після цього з ними можна буде познайомитись у будь-який зручний час на офіційних сторінках філармонії у Facebook та YouTube.

У Страсний тиждень (16-19 квітня) відбудуться ще 4 події проєкту "Звучання філармонії". Їх програму складе виключно духовна музика. Прозвучать композиції Миколи Дилецького, Миколи Лисенка, Кирила Стеценка, Богдана Сегіна, Юрія Ланюка, Олександра Щетинського, Богдани Фроляк та багатьох інших.

Ланет.TV пропонує українцям на карантині дивитися топові ТВ-канали за промокодом

Зараз ви читаєте новину «Філармонія перед Великоднем транслює концерти онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути