понеділок, 28 вересня 2020 15:54

Ferrexpo передала санітарні автомобілі медичним закладам Горішніх Плавнів

Ferrexpo передала санітарні автомобілі медичним закладам Горішніх Плавнів
Лікарні Горішніх Плавнів отримали партію допомоги від компанії Ferrexpo

Заклади охорони здоров'я Горішніх Плавнів на Полтавщині отримали чергову партію допомоги від компанії Ferrexpo.

Два санітарні автомобіля Renault Master були передані в Лікарню інтенсивного лікування I рівня Горішніх Плавнів і в Центр первинної медико-санітарної допомоги для транспортування хворих в лікарні області та України.

Загальна вартість автомобілів швидкої допомоги - близько 3 млн грн. Ця поставка відбулася у рамках великої програми допомоги Ferrexpo по боротьбі з Covid-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біланівський комбінат Ferrexpo продовжує допомагати лікарням Кременчука

За словами мера Горішніх Плавнів Дмитра Бикова, медичні працівники та міська влада вдячні за систематичну підтримку, яку надають гірничо-збагачувальні комбінати Ferrexpo. Медичні санітарні автомобілі - це важливий та необхідний транспорт не лише за часів пандемії коронавірусу, але й в поза епідеміологічний період.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні кількість хворих на Covid-19 перевалила за 200 тис.

"На жаль, статистика хворих на Covid-19 не тішить хорошими новинами, ситуація також ускладнюється сезонними сплесками інших вірусних захворювань. Ми розуміємо, що медики та пацієнти потребують нашої підтримки і не припиняємо програми допомоги. Вивчаємо потреби та систематично передаємо обладнання, транспорт, медикаменти та засоби захисту лікарням", - зазначив директор Благодійного фонду Полтавського ГЗК В'ячеслав Мінязєв.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво та експорт високоякісних залізорудних котунів, використовуваних у виробництві сталі. Група Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером котунів серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2019 році компанія виробила 10,5 млн т залізорудних котунів. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнама, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO.

Зараз ви читаєте новину «Ferrexpo передала санітарні автомобілі медичним закладам Горішніх Плавнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути