Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2007 17:16

Фермер застрелив грабіжника, який напав на сусіда

В Білгород-Дністровському районі Одеської області 53-річний фермер застрелив на території садиби свого сусіда одного з трьох грабіжників, що напали на садибу. Про це сьогодні повідомили в прес-центрі МВС в Одеській області.

За словами керівника прес-центру Ольги Богаченко, "у фермерський будинок раптово увірвалися троє людей в масках і погрожуючи застосувати пістолет відібрали у господаря 3,8 тис. грн". Почувши крики про допомогу, на місце події прибіг 53-річний сусід потерпілого, тримаючи напоготові зареєстровану в міліції рушницю. В короткій сутичці сусід-фермер смертельно поранив одного нападників, інші на двох мопедах втекли.

Загиблим виявився 28-річний непрацюючий житель сусіднього смт Сергіївка. В його будинку співробітники міліції вилучили речові докази: кинуті грабіжниками пневматичний пістолет, маску і сумку з відібраними грошима. Поблизу знайшли два мопеди 21-річного і 29-річного нападників, жителів цього ж селища. Обоє затриманих працювали охоронцями на місцевому підприємстві, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Фермер застрелив грабіжника, який напав на сусіда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути