вівторок, 21 жовтня 2008 13:42

Фермер посадив кукурудзу на військовому аеродромі

Фермер виростив сільхозкультури на запасному військовому аеродромі в Краснодарі, що є стратегічним об"єктом Міністерства оборони Росії, повідомляє РІА Новости. За даними прокуратури Краснодарського краю, земельна ділянка площею 280 гектарів закріплена за однією з військових частин регіону.

На 200 гектарах цієї ділянки ростуть кукурудза, пшениця і соняшник. Співробітники прокуратури краю встановили, що рослини були посаджені одним з місцевих фермерів. "Підприємець не представив ніяких документів, що дають йому право проводити вирощування сільськогосподарських культур на цій земельній ділянці. У свою чергу, представники військової частини не змогли переконливо пояснити таке використання закріпленого за ними держмайна", - заявили в прокуратурі.

Відносно фермера прокуратура винесла рішення про порушення справи про адміністративне порушення. За самовільне заняття земельної ділянки фермерові загрожує штраф в розмірі від 500 до однієї тисячі рублів.

Зараз ви читаєте новину «Фермер посадив кукурудзу на військовому аеродромі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути