середа, 01 травня 2019 20:23

Феномен Зеленського дуже скоро розчиниться - експерт

Феномен Зеленського дуже скоро розчиниться - експерт
Михайло Басараб: Коли Зеленському доведеться відмовитись від безсенсових повідомлень і ухвалювати реальні рішення, значній частині його електорату це не сподобається. Фото: Сергій Старостенко

Експерти, політики ще переварюють результат виборів. Доводиться чути діаметрально протилежні пояснення того, що сталося.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить політолог Михайло Басараб.

"Говорять, що старі політичні технології вмерли, ключові пріоритети для виборців - теж у минулому. Що потрібно шукати нові теми для спілкування з ними. Упевнений, що такі висновки безпідставні. Перемога Зеленського є феноменальною і можливо неповторною. І цей електоральний феномен дуже скоро розчиниться. Це не означає, що Зеленський піде у відставку. Він стане звичайним політиком, як ті, кому він опонував. Можливо, більше нікому і ніколи в Україні не вдасться повторити саме таку історію успіху", - вважає експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленському натякнули про неприємності у випадку відмови від Донбасу

На його думку, Тимошенко і Порошенко, не продаються через Фейсбук і Уoutube.

"Штаб Юлії Володимирівни витратив космічні суми на соцмережі. Був дорогий і сучасний дизайн, нестандартні трюки. Пам'ятаємо хід із сирниками. Видно, що із соцмережами працювала команда професіоналів.

Стратегія штабу Зеленського була в тому, щоб не зіпсувати вигаданий кіношний образ. Не зруйнувати ілюзію виборців. Різні категорії уявляли його по-різному. Хтось пожартував, що це як дитяча розмальовка, де кожен фарбував свою частину у різний колір. Його виборці дуже неоднорідні. Кожен вкладав свої мрії і надії, які часто кардинально різняться між собою. Коли Зеленському доведеться відмовитись від безсенсових повідомлень і ухвалювати реальні рішення, значній частині його електорату це не сподобається", - додає Михайло Басараб.

Повне інтерв'ю з Михайлом Басарабом читайте у журналі "Країна" від 2 травня.

Зараз ви читаєте новину «Феномен Зеленського дуже скоро розчиниться - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути