понеділок, 02 листопада 2009 12:03

Феміністки показали еротику на тему епідемії (ФОТО)

 

У зв"язку з епідемією каліфорнійського грипу в Україні, жіночий рух FEMEN заявляє, що безвізовий режим в"їзду іноземців до України вже не є жестом гостинності, а несе пряму загрозу здоров"ю та безпеці українських громадян.

Часткову провину за зараження екзотичними штамами вірусу грипу, найвищий рівень розповсюдження ВІЛ, поширення секс-туризму та торгiвлi людьми FEMEN покладає на правоохоронні органи та керiвництво країни, що не в змозі забезпечити контрольований в"їзд іноземців до України.

Фактично, iноземцi не мусять пред"являти, а нi довідку про свій фiзичний та психічний стан, а ні проходити медогляду. Аеропорти не оснащенні належним обладнанням для епiдемiологiчного контролю. Кримінальна історія іноземних громадян не перевіряється. Як наслідок, хворі та злочинці без перешкод перетинають наші кордони.

FEMEN впевнені, що "політика марлевої пов"язки" - показна боротьба з наслідками - це яскравий приклад халтурного підходу до рішення багатьох глибинних соціальних проблем у державі.

"Доки Україна матиме "марлеві кордони" - українці приреченi страждати вiд соцiальних та медичних епiдемiй!" - наголошує Анна Гуцол, лiдер жiночого руху FEMEN.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Феміністки показали еротику на тему епідемії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути