пʼятниця, 11 липня 2008 09:44

Федір Бондарчук роздягнув солісток групи "Фабрика" (ФОТО)

Для зйомок нового кліпу поп-группи "Фабрика" найбільш світський режисер на пострадянському просторі Федір Бондарчук, не замислюючись, зняв одяг з чарівних солісток.

Іру, Сашу і Саті одягнули в різноколірні міні-бікіні і на цілий день поставили під софіти, пише "Твой день".

Як завжди, за екранним глянцем ховається цілий коктейль закулісних подій. Так трапилося і цього разу: наприклад, східна красуня Саті Казанова в процесі роботи покалічила ногу. На жаль, 25-річній артистці навіть не змогли надати медичну допомогу - на знімальному майданчику не виявилося аптечки.

За сценарієм нового кліпу "Фабрики" Саті Казанова, Саша Савельєва і Ірина Тонева розважалися на пляжі в компанії накачаних і засмаглих красенів. Мабуть, у зв"язку з низькобюджетністю проекту володарки шикарних тіл борознили простори знімального майданчика в бікіні, вартість яких оцінюється в 200 - 300 рублів за кожне.

За задумом сценариста, дівчаткам доводилося кожні п"ять хвилин, у прямому розумінні слова, падати на коліна. Роздряпані в кров коліна ніяк не входили в плани режисера, проте їх довелося "включити в сценарій" - непередбачені травми не змогли зафарбувати навіть гримери.

Травмованих артисток впродовж довгої зйомки мучило лише одне питання: звідки узявся цей підступний пісок? Хтось відбувався жартами, що з Кіпру, хтось говорив, що з Чорноморського побережжя. У результаті виявилось, що він привезений мало не з сусіднього будівництва.

Зараз ви читаєте новину «Федір Бондарчук роздягнув солісток групи "Фабрика" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути