четвер, 10 грудня 2009 17:24

Європоліція заарештувала 115 педофілів з Інтернету

Європоліція заарештувала 115 педофілів з Інтернету

Європейська поліцейська агенція Європол (Europol) повідомила в четвер про арешт 115 осіб звинувачених у сексуальному насильстві над дітьми. Деякі з них працювали викладачами або опікунами. Міжнародна операція з упіймання педофілів пройшла в 19 європейських країнах, як частина кампанії проти дитячої порнографії, передає Reuters.

Європол повідомляє, що дворічна міжнародна операція націлена на пошук педофілів в Інтернеті ідентифікувала п"ять дітей в різних країнах, віком від 4 до 12 років, які стали жертвами сексуальних злочинів.

"Сексуальне насильство над дітьми - один з найстрахітливіших злочинів, тому я надзвичайно задоволений тим, що злочинців знайшли і заарештували. Проте більше за все я радий бачити, що вразливі діти були збережені від подальшої шкоди", - сказав директор Європолу Роб Вайнврайт.

Серед злочинців були представники різних професій. Деякі були викладачами або опікунами, тому мали тісне спілкування з дітьми.

Розслідування проводилось австрійськими урядовцями, які знайшли інтернет-провайдера, що використовувався, як канал для розповсюдження дитячої порнографії. Європол проаналізував лог-файли для того, щоб знайти і затримати підозрюваних.

Арешти були проведены в Австрії, Бельгії, Болгарії, Канаді, Данії, Франції, Німеччині, Угорщині, Литві, Люксембурзі, Мальті, Нідерландах, Польщі, Румунії, Словаччині, Словенії, Іспанії, Швейцарії і Великій Британії.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Європоліція заарештувала 115 педофілів з Інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути