понеділок, 21 січня 2008 12:15

Єва Мендес оголила груди під час ток-шоу (ФОТО)

 
Представляючи в Парижі свою останню роботу - фільм Прямий ефір, актриса Єва Мендес ненавмисно влаштувала справжнє шоу в справжньому прямому ефірі французького ТБ.

Єва Мендес зіграла в незалежному фільмі Прямий ефір / Live!, який оповідає історію вольової жінки-телепродюсера на ім"я Кеті, що вирішила запустити у виробництво шокуюче реаліті-шоу. Суть шоу полягає в тому, що його учасники за п"ять мільйонів доларів погоджуються грати зі своїми життями за допомогою старовинної гусарської розваги - Російської Рулетки, використовуючи справжнісіньку зброю - летальний результат гарантований в кінці кожного випуску.

Не менш яскрава і шокуюча подія відбулася з самою Євою. Під час прямого ефіру ток-шоу на французькому каналі М6 відверта сукня актриси не витримала і зрадницьки зісковзнула, дозволивши здивованим глядачам секунду милуватися грудьми латиноамериканської красуні.

Єва швидко поправила сукню і віднеслася до події з гумором. У подальшому бліц-інтерв"ю, відповідаючи на питання глядачів, вона навіть пожартувала з приводу своєї "провокаційної сукні".

Хтось запитав її, скільки з 10 чоловік в кімнаті дивляться їй в очі, коли вона говорить. "Ну, напевно, не цього вечора, - сказала Єва, притиснувши руку до грудей, - Але, зазвичай, це не проблема".

А коли один з телеглядачів попросив актрису - відому захисницю тварин, зняти свій топ, щоб він передумав купувати хутра для дружини, вона дала йому раду гарненько подумати, як здирають це хутро. "Ну, а потім я, може, і зніму топ. Хоча, ні - не зніму!", - додала Єва, розбивши останні надії французьких глядачів, повідомляє "Сутки".

Зараз ви читаєте новину «Єва Мендес оголила груди під час ток-шоу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути