четвер, 17 березня 2011 10:53

Єва Браун гримувалася під негра і знімалася оголеною
11

Єва Браун (праворуч) святкує карнавал у батьківській домівці в Мюнхені, Німеччина, 1938. У центрі мати Браун Франциска Катаріна та її сестри Ільза і Маргарет
Єва Браун (ліворуч) з друзями на відпочинку у Бад-Годесберзі, Німеччина, 1937
Єва Браун сидить на терасі Бергхоф, будинок Гітлера в Альпах, 1942 рік
Браун знімає на свою 16-міліметрову камеру, 1942 рік
Браун робить вправи в купальному костюмі на озері Кьонігзеє

В інтернеті опубліковані невідомі раніше фотографії супутниці Адольфа Гітлера Єви Браун. Приватні знімки коханки фюрера тут же привернули широку увагу публіки. Серед них виявилися досить незвичайні фото: так, на одній з них кохана Гітлера постала загримованою під негра, одного з тих, кого нацисти вважали представниками "нижчої раси". Фотографії надав журналу Life колекціонер Райнхард Шульц.

Набір фотографій з особистого альбому Єви Браун захопили в 1945 році американські військовослужбовці. Опубліковані лише в наші дні, вони знову збудили небувалий інтерес до особистості Браун: кількість пошукових запитів за словами "Eva Braun" в інтернеті зросла за день більш ніж на 300%, пише NEWSru.com.

Фотографії демонструють тягу молодої фотомоделі до розваг. Вона відвідує пікніки, веселі вечірки, приймає сонячні ванни в одному купальнику, курить. Що ж стосується гримування під чорношкірого, то Єва Браун, можливо, зображувала американського актора Ела Джолсон, який зіграв головну роль в 1927 році у фільмі "Джазмен".

До речі, насправді Джолсон був литовським євреєм, зазначає The Times.

"Судячи з усього, Гітлеру так і не довелося побачити ці фото. Маскарад під Джолсон особливо засмутив би фюрера. Фото було зроблено в 1937 році, коли Єва Браун практично безвилазно жила в гірській резиденції Гітлера в Берхтесгадені. Вона сумувала і, щоб розважити сестру і розважитися самій, вигадувала собі костюми", - цитує статтю з британського видання InoPressa.

Крім євреїв і чорношкірих, Гітлеру не подобалося куріння, зловживання макіяжем, купання голяка і сонячні ванни Єви Браун. Та утримувалася від подібної поведінки в його присутності, але не могла відмовити собі в задоволенні розважитися, коли його не було поруч. Про що свідчить хоча б фото оголеної Єви, прикритої лише парасолькою.

Єва Браун познайомилася із Гітлером в 1929 році, коли їй було 17 років і вона працювала моделлю у фотографа націонал-соціалістичної партії Генріха Гофмана в Мюнхені. Відтоді вона не розлучалася з Гітлером, але офіційно їхній шлюб був оформлений лише напередодні самогубства, яке вони здійснили спільно 30 квітня 1945.

Фотографії Єви Браун демонструють її "порожній і легковажний характер", зазначає британська The Daily Telegraph. З іншого боку, відомо, що супутниця Гітлера двічі намагалася покінчити життя самогубством, відчуваючи, що не отримує достатньо уваги, а після замаху на Гітлера 20 липня 1944 року заявила, що буде залишатися з ним до самої смерті, - і своє слово стримала.

Зараз ви читаєте новину «Єва Браун гримувалася під негра і знімалася оголеною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути