Ексклюзиви
пʼятниця, 16 травня 2008 13:47

Естонський ведмідь річкою хотів емігрувати до Росії

Естонський ведмідь річкою хотів емігрувати до Росії
Інспектор природоохорони міста Іда-Вірума, який здійснював нещодавно на катері рейд річкою Нарва, зіткнувся з великим бурим ведмедем, який плив річкою у бік кордону РФ. Лембіт Кеслер повертався річкою до Нарви та зі здивуванням виявив в річці ведмедя в декількох кілометрах від електростанції, пише EestiPevaleht.

Спочатку інспектор навіть не помітив звіра, прийнявши його за пень, але потім зрозумів, що це ведмідь, який, до того ж, відплив майже сотню метрів у бік російського берега. Ширина річки в цьому місці складає майже сімсот метрів.

Коли Кеслер наблизився до ведмедя метрів на двадцять, звір швидко розвернувся і поплив назад до Естонії. Але як тільки катер почав від ведмедя віддалятися, звір знову повернув ніс убік Івангорода. Правда, пропливши так метрів тридцять, ведмідь передумав і повернувся додому.

Кеслер вважає, що еміграція "клишоногого" зірвалася або через зустріч з холодною течією, або через втому. Ймовірно, ведмідь намагався втекти, оскільки не поділив територію зі своїм побратимом: нещодавно в Городенках люди бачили дуже великого ведмедя, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Естонський ведмідь річкою хотів емігрувати до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути