пʼятниця, 01 січня 2021 13:26

Епіфаній звернувся до українців

Епіфаній звернувся до українців
"Попереду нас очікують зміни на краще" - Епіфаній. Фото: @epifaniy

Україна продовжує захищатись від країни-агресора. Про це у новорічному зверненні написав глава Православної церкви України Епіфаній.

"Український народ продовжує захищати свою незалежність і свободу від країни-агресора. В кожному куточку Батьківщини, зокрема і на тимчасово окупованих територіях на сході та в анексованому Криму – Православна Церква України хоч і в складних умовах, але звершує своє служіння на благо усім тим людям, хто цього потребує. Старанно молимося, щоби Господь благословив Україну й дарував справедливий мир, а українському народу – духовну силу та відвагу", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський окупант на Донбасі не припиняє стріляти. Українські воїни дали адекватну відповідь

"І з надією на Бога та Його допомогу віримо, що попереду нас очікують зміни на краще – якщо і ми самі готові змінюватися та змінювати світ навколо себе. Пам'ятаймо, що немає жодних обмежень і відстаней для того, щоби творити добрі діла та єднатися у любові.

Вступаючи у новий 2021-й рік, подякуймо Всемилостивому Богові за всі щедроти. У новому році примножуйте щирі наміри, добрі діла, чисті почуття, правдиві слова. Прямуйте шляхом добра й милосердя до ближніх. Цінуйте кожну мить і повсякчас дякуйте Господу за всі Його благодіяння. Нехай Господь, Який є джерелом істинного щастя, радості та любові, благословить всіх у новому році", - написав Епіфаній.

15 грудня Православна церква України відзначала другу річницю створення. 2018-го її офіційно затвердили на об'єднавчому соборі православних церков у Києві. Настоятелем обрали митрополита Епіфанія.

Зараз ви читаєте новину «Епіфаній звернувся до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути