пʼятниця, 01 січня 2021 09:54

Російський окупант на Донбасі не припиняє стріляти. Українські воїни дали адекватну відповідь

Російський окупант на Донбасі не припиняє стріляти. Українські воїни дали адекватну відповідь
Бойових втрат і поранень серед особового складу немає, повідомили в ООС. Фото: novynarnia.com

Від початку доби, 1 січня, російський окупант на Донбасі 6 разів порушував режиму припинення вогню. Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

Поблизу Авдіївки, збройні формування Російської Федерації тричі відкривали вогонь у бік українських позицій з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі Водяного ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки російських військових топчуться по окупованому Донбасу

Поблизу Золоте-4 противник вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета, а неподалік Новолуганського – зі стрілецької зброї.

На обстріли противника українські захисники надали адекватну відповідь. Бойових втрат і поранень серед особового складу немає, повідомили в ООС.

"Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами. Слава Україні!", - йдеться у повідомленні.

7-й рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької і Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Російський окупант на Донбасі не припиняє стріляти. Українські воїни дали адекватну відповідь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути