пʼятниця, 09 жовтня 2009 15:34

Енді Гарсіа може зіграти Саакашвілі

Енді Гарсіа може зіграти Саакашвілі

Голлівудський актор Енді Гарсіа запрошений на одну з ролей у фільмі про війну в Південній Осетії, який знімає режисер "Скелелаза" і "Міцного горішка - 2" Ренні Харлін. За неофіційною інформацією, Гарсіа може зіграти роль президента Грузії Михайла Саакашвілі. Про це з посиланням на телекомпанію "Руставі-2" повідомляє "Інтерфакс".

Енді Гарсіа на 11 років старше Саакашвілі. Актор, уродженець Куби, прославився своїми ролями у фільмах "Хрещений батько - 3", "Недоторканні", трилогії Стівена Содерберга про друзів Оушена та інших картинах.

Згідно з даними грузинського телеканалу, зйомки фільму вже почалися в Цалкському районі Грузії. Там знімають батальні сцени; у зйомках беруть участь танки й інша важка техніка. Решта деталей проекту знаходиться в таємниці.

Раніше повідомлялося, що фільм розповідатиме історію американського тележурналіста і його оператора, які опиняються на території Грузії під час грузино-південноосетинської війни. Героям доводиться обирати між професією і симпатіями до місцевого населення. Харлін стверджував, що фільм буде не антиросійським, антигрузинським або антиамериканським: він буде антивоєнним, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Енді Гарсіа може зіграти Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути