Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2007 16:10

Екстрасенс Кашпировський пророчить розвал Росії, її не врятує навіть Путін

Росія найближчими роками розпадеться на феодальні князівства, і перешкодити цьому не зможе навіть найсильніший президент. Про це, як передає агентство "Новий регіон", заявив відомий у минулому екстрасенс Анатолій Кашпировський.

Нагадаємо, Кашпировський здобув популярність в кінці 80-х років завдяки масовим сеансам психотерапії на стадіонах і по телебаченню. Він стверджує, що його методика дозволяє активізувати приховані можливості організму і вилікувати від багатьох хвороб.

Якщо узяти нинішню Росію, то це - держава, за його визначенням, вже феодальна, оскільки складається з феодальних князівств. "Я думаю, що навіть при всіх зусиллях навіть самих кращих правителів є велика вірогідність розпаду Росії на окремі князівства. Зараз Далекий Схід вже може відійти до Китаю", - сказав екстрасенс.

На питання, що можна зробити, щоб цього не сталося, Кашпировський відповів цитатою з Висоцького: "Зціпити зуби і терпіти", тобто пливти за течією, оскільки зробити нічого неможливо. "Часи Пугачова, Разіна і інших вже пройшли", - вважає Анатолій Кашпировський.

Зараз ви читаєте новину «Екстрасенс Кашпировський пророчить розвал Росії, її не врятує навіть Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути