четвер, 14 травня 2009 11:19

Екс-президентові Ізраїлю знову інкримінуються зґвалтування

Екс-президентові Ізраїлю знову інкримінуються зґвалтування
Окружний суд Тель-Авіва оголосив в четвер звинувачення проти екс-президента Ізраїлю Моше Кацава, якому інкримінуються зґвалтування і сексуальні домагання, і призначив наступне засідання на 1 вересня, повідомила радіостанція "Коль Ісраель".

Колишній глава держави, якому у разі визнання винним загрожує багаторічне тюремне ув"язнення, знов оголосив про свою повну невинність, а його адвокати пообіцяли протягом місяця надати суду офіційну відповідь на звинувачення, підготовленого Генпрокуратурою.

Звинувачення проти Кацава включає зґвалтування і домагання до підлеглої при перебуванні його міністром туризму в 1996-99 роках і сексуальні домагання до двох інших жінок, які працювали під його керівництвом в канцелярії президента.

Колишнього президента також звинувачують в перешкоджанні слідству і тиску на свідків.

Кацав пішов у відставку з поста глави держави в червні 2007 року - за два тижні до закінчення семирічного президентського терміну - в рамках досудової угоди з прокуратурою, що захищала його від звинувачення в зґвалтуванні і тюремного ув"язнення в обмін на визнання менш тяжких правопорушень і грошову компенсацію позивальницям. Роком пізніше він розірвав операцію і оголосив про намір довести свою невинність в суді, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Екс-президентові Ізраїлю знову інкримінуються зґвалтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути