Ексклюзиви
четвер, 27 квітня 2006 10:11

Експерти вважають, що пірати були геями ще до ковбоїв

Після нашумівшого фільму режисера Єнга Лі "Горбата гора" про любов двох ковбоїв-геїв, який розбив міф про непохитну мужність техаських пастухів, "блакитна" загроза нависла над піратами.

Відомий німецький експерт з морської справи Клаус Хюмпендал опублікував свій новий твір під назвою "Гріх в морі - еротична історія християнського мореплавання", в якому досліджував сексуальні аспекти мореплавання в середні віки.

Зокрема, автор детально зупиняє свою увагу на піратах, які вважалися повелителями морів, грабували і вбивали не жаліючи нікого, а також підтримували на своїх парусниках залізну дисципліну.

Пірати більшість часу проводили в межах вузького чоловічого кола, в умовах, що вимагають статевої стриманості. Автор книги пише, що пірати зовсім не були "мачо".

- Секс між чоловіками допускався. Це стосувалося як анальних контактів, так і мастурбації, причому незалежно від кількості учасників, - пише Хюмпендал.

Навіть сам Генрі Морган (1635-1688), найкровопролитніших пірат всіх часів, зведений англійським королем в ранг дворянина, за свої перемоги над іспанськими колоніями, віце-губернатор Ямайки, не цурався гомосексуальних контактів.

З англійських процесуальних актів Хюмпендал в своїй книзі приводить безліч фактів, які це підтверджують. ".Лежа вночі в напівсну я відчув, як поряд зі мною хтось сопе і довбає. Я витягнув руку і відчув його "кулі", тоді як сам орган знаходився в тілі юнги.".

Відомі всім атрибути піратів: кільця, бандани, кіски, намиста, сережки були нічим іншим як проявом гомосексуальності, запевняє Хюмпендал.

Автор також пише, що існували кораблі, на яких кози і вівці служили не тільки як провіант, але і для сексуальних втіх.

Крім того, Хюмпендал спростовує твердження про те, що "жінки на борту приносять нещастя".

- Жінки на борту з"явилися відразу ж, як з"явилися кораблі, - пише він, пояснюючи, що вони подорожували як пасажирки, коханки, повії, перевдягнувшись чоловіками, були навіть жінки-пірати. Так, авторові вдалося знайти інформацію про одну китаянку, колишню повію, яка 200 років тому керувала цілим піратським флотом, пише newsru.com.



Зараз ви читаєте новину «Експерти вважають, що пірати були геями ще до ковбоїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути