Ексклюзиви
середа, 14 липня 2010 11:48

Еколог виконав пісню поряд з великою білою акулою (ФОТО)

 

Еколог Енді Бренді Касагранде написав пісню, присвячену великим білим акулам, і виконав її просто під водою, в безпосередній близькості від хижої риби, пише The Sun.

За словами автора композиції "The Great White Shark Song" (Пісня великої білої акули), пісня була записана для того, щоб люди переглянули своє ставлення до акул. У "The Great White Shark Song" еколог міркує на тему того, як би він поводився, якби був великою білою акулою. Автор пісні, котрий уявив себе хижою рибою, стверджує, що не став би кусати людину, а просто поплавав би поряд з нею.

"Я б запитав тебе: як твої справи?" - співається в композиції.

Ліричний герой-акула в пісні також просить людей не засмічувати океан, що є рідним домом для всіх морських мешканців.

"Це мій океан, тому, будь ласка, не сміти в ньому. Інакше я буду з біса злобною акулою. Якщо тобі плювати на море, значить, тобі плювати і на мене", - співає вигадана екологом акула.

За словами Касагранде, йому дуже сподобалося плавати з великою білою акулою під час зйомок кліпу, які проходили в Мексиці.

"Це прекрасні, спокійні, величні тварини", - розповів автор "The Great White Shark Song".

Еколог висловив співчуття про те, що уявлення більшості жителів планети про акул як про злобних людоїдів засновані на телевізійних і художніх фільмах, що оповідають про жорстокість цих риб.

"Ми зняли цей кліп, щоб люди зрозуміли, що акули зовсім не такі жорстокі, як про них багато хто думає", - пояснив Енді Бренді Касагранде.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Еколог виконав пісню поряд з великою білою акулою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути