пʼятниця, 08 червня 2007 19:51

Ефремов і Баширов влаштували бешкет на "Кінотаврі" (ФОТО)

Вчора на "Кінотаврі" висадився значний десант знаменитостей. "Свіжі" зірки нарешті привезли з Москви в Сочі сонячну погоду. І небагато столичного куражу, без якого, як відомо, фестиваль - не фестиваль.

Прилетів в Сочі відомий веселун Михайло Ефремов. Під час вечірньої прогулянки по пляжу Миші зустрівся давній приятель - актор Олександр Баширов, теж великий майстер культурного дозвілля.

Цього разу Баширов виконав досить складний ритуал: зняв футболку з одного з відвідувачів місцевого ресторану, кинув на підлогу і розтоптав. На щастя, потерпілий теж був неабиякий "тверезий", так що претензій з його боку не виникло.

Проблема виникла з іншого боку: Миша і Саша зібралися ретируватися з ресторану, не заплативши по рахунку. Охорона спробувала їх затримати. Тоді друзі-актори миттєво ухвалили єдино вірне рішення: звично вийшли на сцену.

Правда, там вже щосили співала група "Токіо". Але це не зупинило наших героїв.

Винахідливі техніки вчасно відключила мікрофон, позбавивши гостей фестивалю можливості послухати п"яні частушки у виконанні улюблених акторів.

Відчай опанував Мишею і Сашею. Зрозумівши, що шоу зривається, вони вирішили, що, раз вже вони на сцені, можна принаймні з"ясувати стосунки один з одним.

- Хоч ти мені і брат, але сволота все одно! - заявив колезі Ефремов і так штовхнув його, що той полетів з сцени вниз головою.

У результаті охоронці все-таки зуміли приструнити бешкетників і розвести по номерах.

На думку експертів, виступ Миші і Саші можна вважати одним з найяскравіших подій літнього сезону-2007 в Сочі, повідомляє Комсомольська правда.


Зараз ви читаєте новину «Ефремов і Баширов влаштували бешкет на "Кінотаврі" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути