понеділок, 13 жовтня 2008 11:55

Джона Леннона оголосили жононенависником

Автор біографії Джона Леннона Філіп Норман в своїй книзі "JohnLennon: TheLife" ("Джон Леннон: Життя") пише про те, що Леннон був дуже ревнивим і жорстоким і не давав спокою своїм жінкам. Автор книги стверджує, що музикант був схильний до нападів необгрунтованої агресії і люті, повідомляє сайт FoxNews. Надходження біографії у продаж призначене на 28 жовтня.

У "John Lennon: The Life" розповідається про те, що Леннон грубо поводився з Йоко Оно, з двома своїми синами Джуліаном і Шоном і піддавав їх "фізичному і словесному приниженню". Зі своєю першою дружиною Синтією Леннон спілкувався байдуже, і коли вона дізналася про його роман з Оно, він не почав з їй про все пояснювати.

Автор біографії музиканта стверджує, що коли Леннон і Оно почали зустрічатися, він змусив її скласти список всіх чоловіків, з якими у неї були відносини. Норман пише, що музикант ні на крок не відпускав від себе Йоко Оно, ревнуючи її до своїх колег по групі, проте сам часто захоплювався іншими жінками. Він також примушував її ходити на всі репетиції TheBeatles, що послужило однією з причин його конфлікту з учасниками групи.

Окрім відомостей про інтимне життя музиканта, в біографію включені інтерв"ю з Полом Маккартні, Йоко Оно, сином Леннона Шоном, а також описи епізодів юнацтва і розвитку відносин музиканта з іншими членами четвірки з Ліверпуля.

Йоко Оно, що допомагала Норману працювати над книгою, заявила, що незадоволена тим, як автор описав життя Леннона. Шон Леннон назвав книгу "нікчемною".

Зараз ви читаєте новину «Джона Леннона оголосили жононенависником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути