четвер, 09 серпня 2007 09:36

Дженніфер Лопес відсудила у колишнього чоловіка 545 тисяч доларів

Лопес ще в 2006 році подала позов проти свого першого чоловіка Охані Ноа, який збирався опублікувати книгу, що розкриває подробиці їх подружнього життя.

У квітні 2007 року суд виніс ухвалу на користь Лопес, зобов"язавши її колишнього чоловіка виплатити 200 тисяч доларів моральної компенсації та ще 345 тисяч доларів на покриття судових витрат. Про вердикт стало відомо в середу, після того як адвокати Лопес звернулися до Верховного суду США з проханням підтвердити рішення, винесене судом нижчої інстанції.

Якщо Верховний суд США залишить вердикт чинним, то колишньому чоловікові Лопес, окрім чималої грошової виплати, доведеться віддати представникам співачки чернетки невиданої книги та всі матеріали, які він використовував у роботі над нею. Ноа також зобов"яжуть утримуватися від будь-яких негативних зауважень щодо колишньої дружини.

У книзі, яку написав Ноа, зокрема повідомлялося, що за час його шлюбу з Лопес, укладеного в лютому 1997 року і розірваного через 11 місяців, його дружина неодноразово його зраджувала, зокрема в неї був роман із співаком Марком Ентоні, що став через кілька років її третім чоловіком, пише Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес відсудила у колишнього чоловіка 545 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути