Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2008 12:26

Дженіфер Лопес схудла за місяць на 18 кг (ФОТО)

 
Дженіфер Лопес, яка нещодавно народиларобить відчайдушні зусилля, щоб схуднути. 38-річна співачка встає о 4 ранки і спозарання береться за оздоровчі процедури, пише газета TheDailyMail з посиланням на журнал Closer. Щодня Лопес витрачає три години на фізичні вправи. В результаті за минулий місяць Лопес втратила близько 18 кілограмів, скидаючи майже по 4 кілограми в тиждень.

За словами джерела журналу, Лопес найняла цілу команду експертів-дієтологів, які, укупі з її особистими тренерами, повинні знизити масу зірки до заповітних 54 кілограмів.

Під час розминок Лопес користується програмою пілатес, що була розроблена в 1920-х роках німецьким експертом з фітнесу Жозефом Хубертесом. Решту дві години співачка розподіляє між тренуваннями серцево-судинної системи і спеціальними вправами зі зниження ваги.

Проте і при такому "звірячому" режимі дієтологи залишилися невблаганні. Вони обмежили раціон співачки 1,4 кілокалоріями, а також заборонили їй споживати будь-які вуглеводи.

Тим часом сама Лопес вже ділиться планами про підкорення вершин спорту. За її словами, майбутньою осені вона має намір брати участь в триборстві. "Я хочу, щоб діти пишалися своєю матусею", - додала вона.

Нагадаємо, 22 лютого Лопес народила чарівних двійнят Макса і Емі. Проте вагітність не пройшла для неї дарма. На думку спостерігачів, Лопес під час виношування дітей набрала більше 25 кілограмів зайвої ваги, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Дженіфер Лопес схудла за місяць на 18 кг (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути