середа, 12 березня 2008 12:38

Джастін Тімберлейк розповів, як Мадонна робила йому вітамінний укол

У понеділок співачка Мадонна отримала місце в "Залі слави рок-н-ролу". На церемонії, яка пройшла ввечері в готелі Waldorf Astoria в Нью-Йорку, зірку супроводжували її колеги Джастін Тімберлейк та Іггі Поп. Останній, як повелося, прийшов топлес, попри суворий дресс-код.

Разом з Мадонною місце в "Залі слави" того дня отримали також Леонард Коен, Джон Мелленкамп і групи The Dave Clark Five і The Ventures, проте кульмінацією церемонії став виступ Мадонни.

Переможців цього року обирали 600 професіоналів зі світу музики. Потрапити в "Зал слави" можуть виконавці, з моменту випуску першого альбому яких пройшло не менше 25 років.

Церемонія проходила в невимушеній атмосфері і Мадонна, розповідаючи, як починалася її кар"єра, розговорилася. "У день, коли я зустріла Майкла Розенблатта, який привів мене в Sire Records, я сунула йому свою касету в руки, а потім ми прийняли екстазі і танцювали всю ніч безперервно", – пригадала співачка.

А Тімберлейк розповів про кумедний випадок, який недавно відбувся у нього з Мадонною. "Ми проводили запис у Лондоні. Я почував себе кепсько, – розповів Тімберлейк. – Вона запропонувала мені зробити вітамінний укол. Я подумав, що ми викличемо лікаря і він приїде, але натомість вона дістала зі своєї сумки шприц, примусила мене зняти штани і вколола мене в зад", повідомляє The Sun. ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Тімберлейк розповів, як Мадонна робила йому вітамінний укол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути